Citat:
În prealabil postat de georgiana_sad
Am nevoie mare de ajutor !!...la inceput a fost o simpla depresie insa nu am putut accepta depresia asta fiindca stiu ca e pacat in fata Domnului sa fii trist....am ajuns sa ma critic atat de tare din cauza asta incat acum simt ca mai am putin si inebunesc cu adevarat..am incercat chiar si un act de suicid...am numai idei urate de la un timp..nu pot concepe asta !!!...credeam k sunt o persoana credincioasa insa oamenii cu credinta nu inebunesc !! ..disper din cauza asta.si sunt tanara ,am numai 18 ani si nu ma mai pot concentra asupra bacului din cauza asta...as vrea sa vorbesc cu un preot vazatoru cu duhul si cu un psiholog bun...cunoasteti asa ceva? ASTEPT RECOMANDARI URGENT:([color=black][/color]  [size=8][/size]
|
Georgiana, pentru ca tu crezi in Dumnezeu sigur crezi si in viata vesnica. Sinuciderea este o ispita din partea diavolului. Prin sinucidere nu se trece in nefiinta, nu dispare existenta. In urma mortii vom trece la o alta stare de existenta (rai sau iad).Pentru un crestin este clar ca Dumnezeu ne-a adus de la nefiinta la fiinta, niciodata nu va trece fiinta in nefiinta.
Urmeaza sfaturile de mai sus ale lui cristiboss56 si oni91. Si nu uita ca nu este pacat pe care iubirea de oameni a lui Dumnezeu, sa nu-l biruiasca.