Subiect: Fecioria
View Single Post
Vechi 19.01.2008, 21:30:54
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dia20_diana
si eu am avut remuscari legat de subiectul acesta, intr-atat de multe ca am rupt relatia in care eram pentru ca el nu ar fi inteles niciodata, asta si pentru ca pe cat de mult doream eu sa ma apropi de biserica pe atat de mult el refuza acest lucru, el fiind ateu ( credea in Dumnezeu, dar atata tot, nu se ruga, nu tinea post si nu intra decat cu forta intr-o biserica) dar intrebarea mea este: care sunt sansele ca pe viitor un baiat sa inteleaga acest lucru si sa nu-mi dea replica "daca ai fost cu altu cu mine de ce nu?":D
Depinde foarte mult de tine si numai de tine. Trupul iti apartine, e al tau si numai al tau. Credinta si dragostea in Dumnezeu este mai presus de orice. Sa invatam tot timpul din pacatele si greselile trecutului , iar cele spovedite sa nu le mai repetam nici cand, iar cele nespovedite sa le spovedim de-ndata, fara intarziere. Sa ne mai gandim ca pentru cateva minute de placeri trupesti, naruim toata credinta noastra, toata demnitatea noastra, totul. Sa luam aminte !
Reply With Quote