Citat:
În prealabil postat de mirela.t
Să ne rugam pentru Mihai, care s-a retras de pe forum.
Eu una am încercat să mediez acel conflict recent cu Ioan Cezar... Se pare însă că am făcut-o foarte prost, astfel încât s-a supărat pe mine s™i m-a s™i sters din lista lui de prieteni. Offff!  n-ar fi mare lucru o listă, nu? stiu, dar nu pot să nu pun la suflet, si îmi pare rău că l-am supărat asa de tare.
|
Se intampla frecvent ca cel ce vrea sa medieze un anume conflict sa fie de doua ori victima...
Nu stiu daca in aceste conditii, Mihai mai are nevoie de rugaciunile noastre mai mult decat le-ar avea si Ioan. Spun doar atat:
Mihai sub nicio forma nu avea nevoie de o asa iesire fiindca a reusit sa puna sub semnul indoielii anumite impresii mai vechi.
Ioan ar trebui sa mediteze profund de ce i se intampla ce i se intampla, si de ce trebuie sa se repete ca o copie la indigo. OK, a patit-o odata, o fi fost o neintelegere. A patit-o a doua oara, (atunci i-am luat apararea si l-am blamat mult pe Cristian, desi nici el nu era chiar nevinovat, cum nici Mihai acum n-a procedat corect), dar daca s-a intamplat un astfel de conflict si a treia oara, inseamna ca undeva trebuie sa cautam in subconstient ca tare ma tem ca acolo e cam multa patima pretins intelectual-profesionala.