Sa ne rugam pt ce anume,in mod concret?
Eu am inteles interventia lui Cezar altfel-desigur ca nu era necesar sa se sublinieze sau sa se doreasca banarea lui Fallen-insa eu am vazut-o ca o indreptare pedagogica,o scuturatura frateasca(in prima data).
Sau daca vreti o deformare profesionala...
Ca ceilalti spun vrute si nevrute despre noi,nu-i o problema;problema este cum reusim noi,soldati crestini sa manageriem problema asta de trufie?
Paradoxul este ca de fiecare data tot asa: ca multi dintre teoritecienii si invatatatii cei mai de soi intr-ale crestinatatii ,pica ca fulgii de nea la prima ninsoare a examenului practic,cand se lovesc mai tare de un frate.
Desigur,spun asta din observatia personala si nu ma exclud din aceasta tagma care nu vede padurea din cauza brazilor...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|