Subiect: sinuciderea
View Single Post
Vechi 19.01.2008, 23:53:25
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel
Lumea este bolnava, societatea sufera din cauza lipsei semenului, a fratelui - omul. Cel mai de pret lucru de care omul are nevoie este o relatie de suflet, cu cineva care sa-l inteleaga, la vreme de necaz. Imi vin in minte cuvintele psalmistului: "Am asteptat pe cel ce m-ar milui si nu era si pe cei care m-ar mangaia si nu i-am aflat" (Ps. 68, 24).
Pai, da Costele, dar societatea, lumea in general, este formata si din mine si din tine si din toti de pe acest forum, din toti cu mic cu mare. Acest site, crestin ortodox, asta si incearca, sa sensibilizeze, sa coaguleze cati mai multi crestini in jurul celor mai nobile si inaltatoare sentimente, al iubirii intre oameni, al ajutorului neconditionat celor in dificultate , al formarii unei opinii crestin ortodoxe sanatoase. Unitatea noastra este extrem de importanta in aceasta perioada grea si plina de ispite ce loveste nemilos pe ori si cine. Un simplu cuvant, un simplu sfat, de multe ori face mai mult decat ori ce. Multi sunt singuri, dezorientati, disperati, dar nu trebuie sa uite ca aici pe acest forum, mii de suflete sunt langa ei, zi de zi, ceas de ceas. Dragostea in Dumnezeu ne uneste, ne intareste , ne lumineaza, iar daca un frate sau sora in credinta este in suferinta , ceilalti cu siguranta ii sar in ajutor. Asa-i crestineste, asa-i omeneste. Deci singuratatea sunt straine unui ortodox, pentru ca noi suntem madularele Bisericii, iar noi unul fara altul, nu valoram nimic.
Reply With Quote