Citat:
E simplu - te chinuie diavolii pentru neoranduielile tale duhovnicesti si pentru rugaciunile pe care le faci, pentru viata duhovniceasca.
|
Sorry, dar explicatia cum ca ma chinuie diavolii nu merge si oricum visele, fie ele si cosmaruri nu mi se par chinuri; pur si simplu subconstientul meu isi face de cap, nimic mai mult; fie sa ma ajute sa trec peste tensiunile de peste zi, fie ca o "avertizare" (mult spus, dar nu imi vine in minte alt cuvant). Ca ma chinuie diavolii, pe cine nu chinuie, fie zi fie noapte; mai degraba ma chinuie diavolii cand apar fel de fel de ispite si prin patimi, decat prin vise.
Citat:
1. Ce trebuie sa faci ? Citeste Paraclisul Maicii Domnului si roag-o sa departeze de la tine diavolii.
2. In fiecare seara cere de mai multe ori lui Hristos sa te pazeasca in noaptea aia si sa departeze de la tine toti demonii si toate gandurile rele si toate visele de la demoni.
3. INvata ca nu sunt reale si treci peste ele.
|
1. Cand citesc carti sfinte, nu o fac ca sa cer ceva; pur si simplu imi face placere sa le citesc, chiar daca nu o fac prea des. Scriptura o ctesc de ceva vreme, pe langa alte carti nesfinte.
2. De rugat ma rog adesea, mai ales seara, dar ma rog pentru binele general al familiei mele precum si al celor care au nevoie de bine in viata lor. Multi au nevoie de mult mai mult decat sa fie paziti de ganduri rele si de vise; prefer sa dea Dumnezeu fiecarui om cele trebuincioase dacat sa ma fereasca pe mine de visuri rele.
3. Stiu asta :) si fac asta :) desi din unele visuri mai incropesc cate o povestioara :)