View Single Post
Vechi 12.12.2014, 08:19:34
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Eu cred ca majoritatea ar vrea sa scape de matematica, fizica, dar nu pot, pentru ca sunt obligatorii. La fel si religia, unii vor dori sa o faca si le va placea. Altii o vor face pentru ca e obligatorie, tot le ramane ceva dupa.

Corect, da mcar in liceu, la profile non-reale, fac matematica m3 (gen clasa a 5-a - cel putin asa am vazut-o eu comparativ cu m1.2. ce faceam eu - si maxim 2 sau 3 ore pe saptamna; eu faceam 6 ore de mate, fiind profil real; bio si chimie si fizica din clasa a 11-a nu mai fac deloc profilele umane, sau fac doar una din astea 3, o ora pe saptamana; profilul real in schimb a facut s isorie, si geografie sin i s-a scos doar desenul si muzica din clasa a 11 sau a 10 a - nu mai stiu exact). Oricum, acum cativa ani, 5 parca, profilele umane aveam cu vreo 4 ore mai putin pe saptamana decat profilele reale.

Atunci sa se faca si religia cu un scop mai inalt, intalnirea cu Dumnezeu, cum zicea un conforumist, nu doar o ora in care tu tre' sa bgi la memorie chestii in care poate nici nu mai crezi, ca doar profilor li se parea mai important sa sti desprelucrurile alea decat despre Dumnezeu in sine; sa nu ma zic de exemplele crunte care se dau (si devin tot mai crude si crunte) cand cineva pacatuieste; ca doar are cineva impresia ca asa nu o sa mai pacatuim; nu, asa o sa se gandeasca pustii de clasa a 2a ca daca cumva se intampla saminta ii calca msina (serios, au scos oare manualele alea pana la urma?)
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote