View Single Post
Vechi 12.12.2014, 14:33:04
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Chiar zilele astea, am gasit intr-o dimineata biserica deschisa, si parintele impartasea o clasa de copii care majoritatea erau de la camin ( avem in cartier un centru de plasament, ai carui copii sunt elevii parintelui). Si cand sa ies mi se aprinde un beculet: pt copiii astia cine o fi facut cerere???( cine decide daca fac sau nu religie?). Si intreb parintele care etreaba, daca trebuie sa faca parintii cerere, de-acum, si-mi zice ca la dansul ( in scoala), nu... . In fine, n-am avut timp sa intru in detalii, sa ma lamuresc ( atunci ce fac cei care nu vor, de ex?), si am mai trecut special pe acolo zilele urmatoare, dar nu venise inca....
A, si sper sa nu uit, cand il voi prinde, sa-l intreb si care-i faza cu speriatul copiilor, o sa ii marturisesc ce am aflat, cum au ajuns unii sa fie terorizati de Dumnezeu si de pedeapsa divina, sa il avertizez de aceste posibilitati, in caz ca nu o sti deja....dar probabil va spune ca astea sunt greseli didactice ale altor profesori sau parinti, si ca ele trebuiesc corectate imediat cum apar, de catre cel care le sesizeaza, fie duhovnicul, fie profesorul....

Last edited by fallen; 12.12.2014 at 14:38:29.
Reply With Quote