View Single Post
Vechi 13.12.2014, 17:34:20
MarianBv MarianBv is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.12.2014
Locație: Brașov
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to MarianBv
Exclamation tot confuz...am ramas :(

Va mulțumesc pt răspunsuri dar mult nu ma ajuta...sunt sfaturi bune..si in teorie eu le stiu deja..doar ca nu le pot pune in practică pt mine.Sunt calm si cu capul pe umeri in majoritate timpului iar prieteni...anumiți chiar ma privesc de sus..ma respecta si ma invidiaza.
Ce pot face? Simt ca am dubla personalitate...ca si cum ar fi do
i de eu...cel serios si cu capul pe umeri si celalat care face rau si autodistrugator.Nu stiu cum sa o explic....cu psiihologie sau cu farmece sau sunt posedat.Din ce sens spun asta..pt ca sunt constient de cea ce fac dar nu am control asupra corpului si actiunilor pe carre le fac...as putea spune ca sunt depdent...si asta explica fumatul si jocurile de noroc (ludomania) si doar de ruleta,si in rest?! Sunt dependent de tot CE e rau si imi face rau? orice activitate fac si imi place o fac la nebunie si nonstop pana nu mai pot si cad lat(ex. De la sex la mers pe jos la baut cafea sau bere...sau anumite jocuri...la fel si in relatii cu iubitele...daca mia placut sunt dependent de ea pe viata...chiar de nu o vad ani de zile....cand prind sa dorm la fel dorm nonstop o zi si o noapte si apoi cand stau treaz uit sa mai dorm pana adorm fara sa imi dau seama...s.a.m.d.) Se poate spune ca am personalitate adictiva...dar din cate stiu Eu asa Ceva ñu exista...pt ca atunci ar trebui sa fiu dependent de toate substanțele nocive existente...
Sau sa o pot explica prin cea ce nu am cunAcutințe mai deloc...farmece...blestem...posedare.Spun asta pt ca mi se pare mai logica explicatia...mi se pare cea mai razonabila explicatie.De ce? Pt ca sunt multe semnele....nelinistia constanta...mereu trist si negativ...nu ma pot bucura de nimic...fug de biserica ca de dracu...am fost de cateva ori si ma trec toate transpiratiile...si mintea imi fuge aiurea..defapt e o conversatie in capul meu...cu unu careb fi atent asculta caiestete uite ce frumos e roagate slăvește-L pe Dumnezeu... Si celalalt ce cauți tu aici...uite si la ala cum sta ce tot zbiară popa acolo...hai sa mergem altundeva..etc ( am vb cu preotul din Madrid puțin dar nu ma ajutat deloc..i-am spus problemele mele si mia citit ceva..dar nici nu am mai fost in stare sa merg
..bun...spuse toate astea...mai sunt si stările mele nasoale când in sfârșit adorm...fiind epuizat...ma trezesc la fiecare 3 ore fălească de la brau in sus mereu...si nu visez...sau visez dar nu îmi aduc aminte... Putinele dati cand visez sunt speriat ma trezesc inspaimantat...cad in gol...sau ceva de genul...ma urmărește cineva...ceva...iar de multe ori simt ca e cineva in camera sau in casa cu mine locuiesc singur...se aud mici zgomote si trosnete din senin.Acum eu având experienta tu tata cu delirul lui si cu farmece si bblesteme... Si mia făcut capul patrat cu povesti si numerologie.. Eu sunt născut pe 1 el pe 3 si sora pe 26...si el a zis ca va muri pe o data de 13... Ca asa ii e scris...si asa a fost.Apoi ma dus la vrajitoare si am acceptat si mia ghicit in boabe de porumb si mia zis multe lucruri pe care doar eu le stiam...asta cand eram bolnav si nu ma faceam bine...si femeia mia zis ca am ceva făcut dar ca pe o depășește... Apoi am mers cu o vecina la mănăstire pe lângă Brașov la un călugăr cu har si acolo el mia spus ca am făcut rau ca mam operat(2biopsi si amigdalita) si mia zic ce scria pe biletu de exeternare( foliculită cronică) fara sa ii spun eu nimic decat sarumana părinte ma numesc Marian....si am rămas trăznit...altceva nu mia zis...nu am deschis subiecțu farmece... Doar la sănătatea mea ma gandeam...mia zis ca sa stau fara grija ca o sa ma fac bine...si sa merg la biserica mai des. Acum...nu stiu ce sa cred...sau sa fac...sunt nebun sau sunt blestemat fermecat? Stiu din auzite ca pacatele stramosilor merg din generatie in generatie...pai tata la facut pe cel suprem....apoi eu nus usa de biserica...si mia mai si zis ca sunt si eu blestemat ca farmecele trag la mine sai faca rau lui ca el merge la biserica si stia toata randuiala cu post pomelnici ..
Rugăciuni..deschiși cărți si nu mai stiu ce zicea el..
Așa ca eu la concluzia asta am ajuns...ca mi sau făcut farmece ...blesteme si păcatele părinților si eu nefiind credincios practicant...doar așa de sarbatori...cine știe?
De asta vream sa stiu un preot mai special din Brașov la care sa ma duc...sa fie capabil sa ma înțeleagă si sa ma ajute...daca cineva știe sa ma îndrume as aprecia mult. Pt ca am fost la psiholog in Madrid la doi diferiți si la o asociație de jucători anonimi si acolo ei au spus ca nu cred ca as avea o mare problema cu jocurile si ca problemele mele sunt legate de psihic si copilărie..traume si sechele.
Mâine o sa încerc sa merg la biserică... De la mine din cartier sa vad de dau de un preot si sa vad de pot vorbi cu el...si de ma poate ajuta in vreun fel.

Scuze anticipate pt ortografie( scriu de pe tel)si pt postul cam lung si poate cam amestecat..
Reply With Quote