În general ma rog in mintea mea...de multe ori il întreb de ce îmi da toate astea? Ce am făcut eu sa merit o asemenea vviață?de ce îmi scoate in cale atâtea probleme? De ce ma lasa sa trec prin atatea încercări?Ii cer constant ajutorul in gand dar mai mereu când mie greu
..si il întreb de ce îmi scoate in cale doar rele si ispite?Am puține cunostinte de religie dar am fost educat in spirit religios si stiu ce înseamnă sa fi credincios... Si stiu ca nu sunt pt ca il caut si ii cer ajutorul doar la greu si la nevoie... Si știu ca nu e bine.
Dar ma întreb de ce mia dat o viață așa? Ce am facut eu sa merit asta?
Ma gândesc ca sunt încercări si El îți da cat poți duce... Dar eu nu mai pot duce deja..am ajuns la capătul puterilor..
Sunt intruchiparea tatălui meu...si ccând stau si ma gândesc viață lui si a mea sunt...aproximativ la fel... Am acelaș stil aceeași aptitudini aceeasi inteligenta si aceleasi debilitați..totul e tras la indigo...doar ca la mine sa întâmplat mai repede... Si ma bucur ca nu am întemeiat o familie ca sa traga toate astea din cauza mea.La fel si el a luato razna si avea momente ce alternau de la om cu capul pe umeri la nebun...si la fel apoi se plângea ca e bolnav ca a avut o viață grea ca nu știe de ce... Apoi sa dus la doctori si nu lau lămurit iar când nu a mai putut a înnebunit si apoi a căutat ajutorul bisericii si a lui Dumnezeu.
Așa ca eu vrând nevrand ii calc pe urma...fac la fel..aceeași situație aceeași probleme aceeași nebunie.. Si acum caut ajutorul biserici.... Finalul bănuiesc ca va fi la fel si al meu.
Eu sunt singur...si tre sa caut singur ajutorul... Si nu stiu daca voi fi in stare sa il găsesc.
Astept o minune...dar sincer nu cred ca voi avea parte de ea...
O sa merg la preot dar ma gândesc ce va putea face el sa ma scoată din starea asta si sa ma facă sa prețuiesc viață si sa fiu om normal,sa îmi schimbe gandirea, durerea,módul de a fi...suferința si trăirile si sentimentele?!
De asta întrebam de un preot cu har sau sa fie mai special...cu puteri sau nu știu (am citit despre asemenea preoți desi mi se pare de necrezut) gandinduma ca un astfel de preot va putea face ceva sau sa îmi zică ceva..nu știu.
|