Citat:
În prealabil postat de anita
Atentie cum ganditi ,e post si judecarea aproapelui nu e buna.
Nu aveti dovezi si e foarte grav.
La teorie ,nota 10.
Mai multa rugaciune si veti deveni mai ingaduitoare fata de altii.
Doamne ajuta !
|
Aveti dreptate, mereu e nevoie de mai multa rugaciune.
Poate nu oi fi ingaduitoare, insa nimic pe acest pamant nu are voie sa desparta si sa dezbine ceea ce Dumnezeu a unit. Iar noi trebuie sa luptam sa respectam ceea ce Scriptura spune: sa ne asezam fiecare in familie pe locul care ni se cuvine.
Sora Florentinei isi poate ajuta parintii si fara minciuna.
Iar daca sotul ei a trecut prin multe cum spune, si au facut impreuna ceea ce au, atunci inseamna ca in familia lor ceva s-a intamplat in trecut, caci omul nu e rau de nebun, si nici nu e vicleanul intruchipat, ci probabil o experienta l-a facut asa, l-a schimbat cum spune ea. Unii oameni ies din greutati si nu pot uita pe cei care le-au pricinuit suferinte. Nu stiu ce s-a intamplat , ce l-a schimbat, insa ceva este.
Nu asa se ajuta parintii. Am spus, ele au variante: sa se adune in consiliu de familie si sa rezolve ceea ce este nerezolvat si apoi sa hotarasca cum ajuta fiecare dintre ei pe parinti.
Insa am inteles ca tatal fumeaza, a fost avertizat de medic, daca este sa adunam cati bani cheltuie un fumator intr-o viata pe tigari, cred ca ar fi cumparat 5 masini de spalat semiautomate nu una.
Va spun din experienta, noi copiii iertam usor pe ai nostri parinti sau frati, insa ceilalti iarta mai greu, caci nu vorbeste glasul sangelui. De aceea am indemnat pe sora ei sa inceteze cu minciuna fata de sot si prin atitudinea ei sa il faca si pe el sa treaca peste anumite experiente din trecut si sa ierte. Ceva este de omul nu vrea sa ajute rudele mai sarace ale ei. Sau poate problema este chiar la sora Florentinei. Nu stiu, insa cert este ca omul nu s-a nascut el rau, avar si neindurator.