Subiect: Vise urate....
View Single Post
Vechi 19.12.2014, 16:31:27
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Ca sa inchid, nu imi foloseste sa ma agit pe tema asta, dar imi foloseste sa stiu exact cine e conducatorul meu, ce se intampla in tara mea, in lume, incotro ma indrept, ce se va intampla cu tara mea, sa pot lua o decizie stiind care este lucrarea demonilor in lume. Paranoia nu ajuta, ignoranta e la fel de rea, frica strica si mai mult. Da lucrurile sunt extrem de grave si asa sunt ele, agitatia nu ajuta....
gpalama, nici măcar atîta nu știi: că Galilei NU a fost ars pe rug!
Dar în schimb "știi” că Papa și Cameron și ăilalți spălăciți sodomizează copii răpiți. Bleah. Nici eu nu îl înghit pe Bergoglio, îl consider un antipapă și un infiltrat, dar nici nu aș visa să cred și postez tîmpenii ca și cele scrise de tine. Da, cerva asdevăr e, dar ia treci tu proba onestității: ierarhii beore sunt infiltrați? (Nu că aș crede asta 100%). Însă dacă tu o crezi, și sunt infiltrați, sereiști, etc., atunci ar trebui să ai onoarea să îți urmezi convingerrile pînă la ultima consecință: rupi comuniunea cu ei, și, în privința autoriăților laice, fii consecvent, și fugi în munți cu familia. A, e greu? Corect, e ușor să răspîndești aberații. Mult mai ușor.
Aglutinarea sub steag...mama ei de apucătură străveche a adamiților...
Reply With Quote