Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Doar pt ca aveti atata energie sa convingeti si scrieti atat de mult nu ma convingeti sa cred ca trebuie sa renuntam la nevoile aproapelui nostru doar ca sa implinim o lege anosta.
Stiti aia:Legea fara dragoste este osanda!
Dragostea anuleaza Legea!
Probabil ca discutia ar trebui sa se incheie pe aici fara a deveni prea patimasi in a convinge.
Eu cedez de pe acum,avand si alte lucruri mai bune de facut decat de a castiga discutia.
Domnul sa ne lumineze pe toti, pe mine daca gresesc si pe altii!
|
Unde am spus sa renuntati la a raspunde nevoilor aproapelui? din contra , am spus , in casatorie, trebuie sa lupti ca si celalalt sa aiba mila de semeni.
Voi va rezumati in a va vedea de sufletele voastre si atat. Nu vrea, fac eu milostenii si ma mantui si fara sa stie. El, da-l incolo de insensibil. Scapa cine poate. Asta este casnicie?
Nu e vorba de a castiga o discutie, ci e vorba de familia crestina, ca de aceea atatea divorturi, de aceea atatea rataciri si familii scaldate in pacate si patimi, de aceea atatea certuri si batai in sanul familiilor iar din aceste familii cresc copii traumatizati care poarta toata viata in suflet tarele trecutului.