Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63
O sa fie constitutionala ora de religie in momentul in care este furnizata o astfel de ora pentru fiecare cult recunoscut de statul roman in parte. Pana atunci, sa ai numai ora de religie ortodoxa este neconstitutional.
Trebuie ori pus la punct un sistem mai bun, ori schimbat acesta pe care il avem. Este anormal sa fii inscris by default la un curs optional, probabil impotriva vointei tale. Normal este ca tu sa te inscrii la acel curs. Cum ar fi ca toti sa fim inscrisi la scoala de soferi la varsta de 18 ani automat?
|
Nu ai obosit sa repeti aceeasi prostie, la care ti-am raspuns chiar eu de cateva ori? Nu ti-am spus ca se face de obicei pentru fiecare cult? Cineva spunea odata ca venea cineva pentru un cult neoprotestant chiar daca erau 2-3 din acel cult in scoala. Desigur, nu in toate locurile ajung, mai ales unde sunt 1-2 dintr-un lat cult in acea scoala.
Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63
Este anormal sa fii inscris by default la un curs optional, probabil impotriva vointei tale.
|
In primul rand nu e optional in primele clase, abia la clasele mai mari e optional. Dar pentru a nu-i deranja pe parintii atei fara prea multa minte s-a introdus si cererea de a-si nenoroci copilul, daca are parintiii atei. Asadar, era un curs obligatoriu.