View Single Post
Vechi 23.12.2014, 08:34:00
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Incepe sa imi para rau ca am pus intrebarea cu donatul de sange, cavad ca a nascut niste mici conflicte, desi nu asta era ideea.

Daca stam sa ne gandim, multi nu suntem vrednici nici macar sa traim ecent, la cum suntem si cate facem, i da, generalizez, pentru ca toti avem pacate, unii mai multe, altii mai putine, unii mai mari, altii mai mici; unii combinate.

Yasmina are dreptate prin ceea ce ii zicea lui aaabb...doar ca se aplica la mine; oamenii m-au facut sa fug de Biserica, de ortodoxie (e drept, alte culte nu ma atrag de fel) si abia de curand am inceput sa ma (re)apropiu putin de ortodoxie. Intr-adevar sunt si aspecte carora nu le vad rostul, si asta e un motiv pentru care, ce putin in viitorul f apropiat si apropiat, nu voi fi o crestina practicanta, dar mai ales oamenii (a ci citi unii, nu toti) m-au facut sa fug. Exact la fel cum am fugit in scoala de matematica pentru ca profesorul nu a stiut sa ne explice si stfel nu a inteles matematica niciodata. Dar macar profesorul ala nu ma jueca ca nu stiu matematica, in schimb, sunt crestini cae ma judeca pentru ca nu sunt ca ei, pentru ca pacatuiesc, pentru ca zic ce mi se pare fara rost etc. si asa nu ma incrajeaza absolut deloc sa ma reintorc de tot in ortodoxie.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote