View Single Post
Vechi 21.01.2008, 11:10:56
roxanica roxanica is offline
Member

Data înregistrării: 07.11.2007
Implicit

draga silviu , asi dori sa te intreb si daca poti sa imi spui care este acum pozitia prietenei tale fata de relatia voastra. cum vede ea relatia si eventuala casatorie? stiu ca este usor sa privesti de afara si asa cum am mai scris este foarte usor 25 de lovituri la fundul altuia dar sa stii ca mai usor gandesti limpede cand esti in afara problemei si fara stres.tot ceea ce s-a spus este adevarul gol golut si nu trebuie ignorat pentru ca sunt posibile situatii ce trebuie neaparat luate in calcul. noi nu o cunoastem pe prietena ta si nu avem nimic personal cu ea sau cu religia ei. tu ne-ai cerut sfatul si ne straduim fiecare sa intoarcem situatia pe toate partile ca sa incerci tu sa iti faci o idee despre ceea ce ar putea sa iti rezerve viitorul alaturi de persoana iubita. dumnezeu sa te lumineze si sa faci alegerea potrivita si te rog tine-ne la curent si pe noi cu ceea ce faci( daca vrei desigur).

Cauta mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui, și toate celelalte lucruri ti se vor adauaga tie. Nu te îngrijora dar de ziua de mâine; căci ziua de mâine se va îngrijora de ea însăși. Ajunge zilei necazul ei“ - dar trebuie sa luam in calcul ca ceea ce facem astazi are repercursiuni si in viitor motiv pentru care trebuie foarte bine cantarit tot ceea ce dorim sa facem.
Reply With Quote