Subiect: ATEISMUL
View Single Post
Vechi 21.01.2008, 14:33:21
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Nu inteleg absolut deloc de ce continuati sa postati despre legionari pe topicul "Ateism". Nu are nici o legatura. Ne-am indepartat de la a discuta despre ateism, fara nici un motiv. Rog evitati postarile off-topic!
ce te-a deranjat stimata Ancah? ca doar pe pagina cealalta se vorbeshte despre legionari shi cum au luptat ei cu ateii, shi multe altele, deci ishi are sensul shi nu imi pare ca ar fi off topic. Dar pentru unele urechi e intr-adevar offtopic ceea ce ei nu prea ar voi sa auda, dar atunci cum ne vom ascunde ochii shi urechile in fatza Adevarului care se v-a ashterne de la scaunul lui Dumnezeu, incepand de la Iosafat cum a proorocit parintele cu vedenia Judecatzii, pe care nu mi-l mai amintesc, sa vezi atunci dureri shi adevar catre toate cele dinlauntrul tau.... shi cum ne vom tangui din pricina Lui ca suntem atei, creshtini, sau creshtini ortodocsi.... sa vezi atunci cate straturi are urechile noastre shi catzi solzi ochii noshtrii crescutzi peste ochi.

Dar ce ar dori domnia ta sa se discute la capitolul ateism? ca ce rai si pierdutzi sunt ateii shi ce buni shi mantuitzi suntem noi? Poi eu am impresia ca e exact invers, ca "cui i s-a dat mult i se va cere mult iar cui i s-a dat putzin, nici Dumnezeu nu-i va cere" deci mai mult e vai de noi shi nu de atei.... ca unora le va fi fost mai bine sa fi fost atei......
Reply With Quote