View Single Post
Vechi 26.12.2014, 07:21:11
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Auch, n-am stiut ca poate fi interpretat mesajul meu in felul acesta. Nu era o lauda, nu sunt mai cu mot deloc. Nu stiu cum s-a interpretat asa, de la ce...
In fine, rog pe dl admin sa imi stearga mesajul precedent, nu vreau sa par ce nu sunt.
Yasmina, imi cer scuze ca ai inteles cum ai inteles, dar lchiar nu era o lauda...
Ideea e ca Dumnezeu m-a ajutat de zeci sau sute de ori mai mult decat merit.

Sarbatori fericite tuturor si imi cer scuze celor carora le-am gresit in vreun fel.
Sarbatori fericite si numai ganduri bune!
Nu doresc discutii mai ales in preajma spiritului de sarbatoare.
Nu sunt invidioasa pe oamenii fericiti ci chiar ma bucur sincer,pt ca oamenii fericiti,impliniti poate ca aduc o vibratie pozitiva in lume.
Prea multe necazuri si lume nefericita printre noi.

Eu nu cred in noroc si nici in vrednicia omului.
Nu pt ca suntem vrednici in vreun fel primim tot felul de daruri ci pt ca Dumnezeu are logica Lui in toate;si cei care nu primesc destule aici in viata asta pe pamant,vor primi in cea viitoare,mai ales ca noi suntem crestini si nu ne punem toate sperantele in viata de aici,de parca ar fi unica,ultima.

Unii au o casnicie buna iar altii una rea;la sfarsitul vietii cu toti ajung in Rai datorita vietii crestine pe care au dus-o.Este ca si cum ai merge in Hawaii,unii isi iau bilet la clasa business,altii la clasa intai si altii la economic...la sfarsit cu totii ajung in Hawaii,diferenta de comfort :)

Cred ca o treime din prietenele mele din Romania,se indreapta spre 40 nemaritate...
Crede-ma ca nu din invidie,ti-am scris ci am avut in minte mai multe cazuri ...Este greu sa intelegi de ce femei cu multe calitati nu au sansa sa aibe o familie si sa duca calitatile lor mai departe prin copii.
Nu sunt cu nimic mai prejos decat altele.
Si nici Dumnezeu nu este rau ca le-ar fi lipsit de sanse in timp ce altora le-a dat cu varf si indesat.
Sunt lucruri din socoteala lui Dumnezeu nestiute in judecata lumeasca.

Si cei care sunt la un moment dat nefericiti,vor merge mai departe cu viata lor si le va randui Domnul si lor un colt de implinire;rareori sunt cazuri de oameni fericiti toata viata sau nefericiti toata viata(extreme).

As dezvolta mai mult,insa nu cred ca mai este nevoie ,s-a inteles idea :)
Toate bune!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote