Yasmina, nici eu nu vreau discutii, mai ales in zile de Sarbatoare; eu doar vroiam sa clarific niste lucruri, sa specific ca nu incerc sa ma laud cu "norocul" meu. Chiar cred ca Dumnnezeu m-a ajutat mai mult decat merit. Insa in viitor nu am cun sa stiu cum vor fii lucrurile su sunt convinsa ca, intr-un fel sau altul voi da socoteala pentru pacatele mele. Nu am cum sa stiu cum lucreaza Dumnezeu si motivele pentru care ni se intampla lucrurile care ni se intampla, fie ele bune sau rele. Chiar ma doare cand vad oameni care, in opinia mea, merita mult mai multe lucruri bune in viata si inca nu s-au intamplat, de multe ori imi e oarecum ciuda ca eu am ceva si cineva mult mai bun decat mine i s-au intamplat prea multe lucruri rele, desi sunt convinsa ca Dumnezeu ii va rasplati si pe ei, si pur si simplu mi-e greu cand stiu ca nu pot ajuta cu nimic. Si eu am prietene bune carora li s-au intamplat multe lucruri rele, lucruri care eu cred ca nu le meritau, dar, desi stiu ca Dumnezeu are grija de noi toti si Le face toate la timpul lor, ma doare sa fiu eu fericita si altii sa sufere. Nu ma simt bine sa fiu fericita cand stiu ca altii sufera. Sunt eu mai ciudata ib multe lucruri si, desi sunt constienta de puterea lui Dumnezeu, totusi, ma diare sa stiu ca o prietena buna, care de de cel putin 2 ori mai buna si are un suflet curat este nefericita si i se intampla tot lucruri rele pe banda rulanta. Stiu si sunt convinsa ca Dumnezeu nu doarme si ca isi vor primi binele pe care il merita, dar tot sunt trista "nenorocul" lor prezent.
Parascheva, adevar graiesti. Feminustere le azi le-as numi feminazi, deoarece ele nu vor egalitate, ele vor sa aibe mai multe drepturi, mai multe privilegii decat barbatii. Exemplu banal si stupid, ele cred ca e perfect ok sa isi loveasca partenerii, dar daca partenerul raspunde la fel este un porc, jegos etc.
De fapt, nu e deloc in regula sa lovim, infiferent de sex. Violenta nu ajuta la nimic, ea doar inrautateste lucrurile, iar prin violenta lucrurile pot degenera enorm.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
|