View Single Post
Vechi 26.12.2014, 23:49:47
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Daca nu ai observat nu am dat doar ce spune Par. Cleopa, ci si alti parinti si un sfant.
Dacă tot suntem la capitolul autoritate, de Sf Ioan de Kronstadt ce spui? Sf Ioan de Kronstadt slujea și împărășea zilnic 150-300 de penitenți, iar în Postul Mare 4000-5000 pe zi. Sf Teofan Zăvorâtul i-a cerut explicații, cerând mai multă acrivie. Conflictul s-a stins însă rapid, în urma explicațiilor epistolare transmise de Sf. Ioan. Cred că e destul de limpede.

Citat:
Am citit ce spune IPS Joanta, dar in articolele date era si raspunsul. Si e si gresit ce spune,
Da, e "greșit" ce spune IPS Joantă, e "corect" ce spui tu. ....)))
Că tot ești ardelean, Mitropolia Ardealului: http://www.mitropolia-ardealului.ro/...ct.php?id=3060.

Citat:
pentru ca spune ca niciun sfant Parinte nu conditioneaza impartasania de spoovedania, dar tocmai l-am citat pe Sf. Teofan.
Citatul Sf Teofan NU spune ceea ce tu vrei să insinuezi. E doar o speculație de a ta.

Citat:
Mai spune ca nu exista canon, dar e un argument gresit, pentru multe lucruri nu exista canon.
Pentru tine e greu să pricepi că numai păcatul de moarte ne oprește de la împărtășire.

Last edited by ovidiu b.; 27.12.2014 at 15:55:28.
Reply With Quote