Citat:
În prealabil postat de Corinusha
raulito. s-ar putea sa ai ceva soi de alergie la alcool daca zici ca iti ies pete pe fata si de la 2 pahare de vin cu cola...
Alea oricum la majoritatea oamenilor ies (petele) dar, de obicei dupa o cantitate mare de alcool (e tot o reactie alergica a corpului de la alcool) si probabil la tine e mai pronuntata.
De transpiratii, ce pot sa iti zic...e nasol, dar macar esti barbat; nu e asa groaznic.
Am si eu o problema cu transpiratia excesiva, dar m-am obisnuit in timp, asa ca mereu am in geanta un sapunel, servetele umede si uscate si un deodorant. Ajuta mult si cu timpul te obisnuiesti c\u turina de a face ture pe la baie in scopul de a improspata din punctul asta de vedere (cel putin in zonele mai sensibile).
|
2-3 guri, nu 2-3 pahare. Nu pot sa nu beau ca acuma e varsta si mai ies cu prietenii iti dai seama @Hartford. E groaznic crede-ma, nu m ar deranjat sa transpir numai la subbrat sau pe tot corpul .. dar transpir asa la cap, pe frunte si se vede, si plus de asta e FOARTE EXCESIV, adica zici ca am jucat fotbal o ora. Nici atunci nu transpir asa ..