Subiect: zi cu zi
View Single Post
Vechi 21.01.2008, 15:35:33
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sadiy
Si totusi... toti aveti dreptate.Va cred ca toti ati avut puterea de a marturisi ABSOLUT totul. Dar oare cati ati dus si pana la capat? Si oare "cel rau" nu va mai necajit? Puteti oare sa va controlati mintile? Ma bucur pentru voi. Sincer Si ma plang pe mine pacatoasa.
sady draga, ieri am citit dintr-un ghid de spovedanie al unor sfintzi parintzi care ne indruma cam cum se face spovedania...

poi acolo zice ca nu e suficient sa ai radacina shi atatea spovedanii cate frunze are acest copac, ca daca n-ai roade, apoi inseamna ca te-ai spovedit de ochii lumii sau doar asha ca sa-tzi revezi viatza fara sa o reAminteSti, ca pomul tau n-a rodit pocaintza shi umilintza curata. Shi asha patzim cu totzii ne luam osanda fiindca deshi ne-am spovedit des, asha cum se recomanda de parintzi, noi defapt nu ne-am umilit duhul in taina, nu ne-am infrant inima de la patimile stricatoare de dragoste in Hristos, iar smerenia ne-am trufit-o intr-o rugaciune chinuitoare de aproape, shi un post spre viitoare placeri.... deci atunci... sigur ca marturisire potzi sa faci oricui, mai ales unui prieten, unui frate, dar cine te asculta in afara de Hristos celuia caruia defapt i-ai greshit? Dar daca nu te rogi sa ingrijeasca Dumnezeu lastarii pana dau frunzele shi ajungi cu pomishorii tai la rode, om ajunge ca shi smochinul blestemat care toate le-a facut doar ca n-a mai dorit sa rodeasca, s-a pus de-a curmezishul de s-a blestemat de la guritza lui Dumnezeu, ca n-a vrut in ruptul capului sa dea el rod bun la Dumnezeu ci a dat roade de le-a cules trecatorii shi oamenii iar Domnul cand l-a gasit l-a gasit fara rod. Shi l-o fi intrebat, dar rodul tau pentru Mine unde-i? Shi acesta a zis, poi am hranit puzderie de oameni cu bunatate de fructe, daca n-ai venit la vreme, s-au terminat. Shi atunci Domnul l-a blestemat din pricina minciunii shi laudarosheniei sale, ca deshi era de soi nobil shi trebuia sa fi facut fructe bune, defapt el a mintzit shi nu daduse niciun rod deshi era batran rau, dar arata ca un arbore pitic, necrescut, copilandru ce urma sa rodeasca... vai de el, ca l-a Blestemat Dumnezeu shi s-a uscat.... asha s-o fi intamplat.
Reply With Quote