Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar
Yasmina, te rog frumos, după ce îți mai trece supărarea (îmi pare rău că te-am supărat așa)
să îmi comunici motivul supărării tale.
Ajută-mă să înțeleg cu ce am greșit față de tine, te rog. Spune-mi ce afirmație supărătoare am făcut, ca să îmi înțeleg maniera în care te-am iritat. Mulțumesc!
|
M-am iritat putin dar nu m-ati suparat rau sau in tot cazul,nu intr-o maniera in care trebuie sa ne revizium prietenia sau sa-mi cereti scuze!
Chiar si mie imi pare rau ca m-a aprins subiectul atat de tare!
Mai pe scurt,eu insami am practicat Taekwondo si doresc sa ma reintorc la aceasta practica din motive de siguranta,aparare cat si pt forta fizica.
Nu inteleg cum aceasta alegere ma face mai putin crestina? mai putin ortodoxa?
De ce boxul e ok insa artele martiale sunt diavolesti?
Spuneti ca in artele martiale ucenicii trebuie sa I se inchine lui Sensei...este un obicei care subliniaza respectul pt dascal,pt cel care are mai multe cunostiinte si-si pierde timpul invatandu-te. Nu inseamna ca-l preamarim ca pe un dumnezeu.
Mai ales ca budistii se saluta si intre ei sau pe altii(din alte neamuri) foarte respectuos-adica salutul,inchinarea intre oameni nu este in cultura lor un lucru de mandrie sau slava desarta ci o maniera de politete.
Nici in cultura noastra nu cred ca ar fi nociv sa ne salutam mai mult sa ne aratam unii altora ca suntem stimati si iubiti de aproapele nostrum.
Eu cam atat am avut de spus...