View Single Post
Vechi 29.12.2014, 03:09:10
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de icamilin Vezi mesajul
Doamne ajuta!
A trecut Sarbatoarea Nasterii Domnului - Craciunul - pentru majoritatea dintre noi, cu bucurie, cu ganduri bune , cu impliniri...

Pot sa va impartasesc ca si pentru ELENA, au fost zile de bucurie.
Operatia la mana a fost un mare succes. Pe zi ce trece isi reaminteste mai multe aminitiri, le pune cap la cap... Dupa ce oboseste din cauza vizitelor la salon are o stare de depresie, pange, striga copii, vrea acasa, incepe sa realizeze ca are de facut situatii la contabilitate ( pe care am linistit-o ca o voi ajuta eu, atat cat voi pricepe ce trebuie facut ).
Medicii au hotarat sa o opereze dupa Anul Nou la picior, o operatie tare grea tinand cont ca sunt multe lucruri de reparat ( talpa, glezna, genunchi si sold ). Nu pot sa nu ma bucur ca bunul Dumnezeu ne-a ascultat rugaciunile. Slava lui Dumnezeu pentru toate!!! Sa ne lasam toate probleme , rugamintile si grijile in mana bunului Dumnezeu si sa credem ca la momentul potrivit se va face voia LUI! " Ca unde sunt doi sau trei adunati in numele MEU, acolo sunt si EU in mijlocul lor. "

Va doresc tuturor multa sanatate, putere de munca, bucurii si impliniri alaturi de cei dragi, pace-n suflet si tot binele din lume! CREDINTA! NADEJDE! si DRAGOSTE!
LA MULTI ANI 2015 !
Harul Sf.DUH, Sf. VASILE si toti SFINTII sa va lumineze cele mai tainice ganduri si simtiri ale inimii. Cu deosebita stima, icamilin
Slava Domnului ca auzim vesti bune ca sanatea Elenei merge spre bine. Doamne multumim de toate.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote