Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Nici e nu stiu la ce masura a ajuns sora Florentinei, dar stiu ca SF. Ioan Gura de Aur a adresat acest indemn tuturor femeilor crestine: sa fie blande, inteleapte si iubitoare si atunci va schimba si cel mai aprig barbat. Eu chiar nu vad nimic rau in indemnul sfantului.
Sigur ca sunt femei blande si iubitoare care traiesc muceniceste langa barbati necredinciosi si rai , insa acestea cu siguranta nu sunt mincinoase si nici nu ascund nimic de barbatii lor chiar asa rai cum sunt, ca altfel ar mai fi ele mucenice?
|
D-na Mihaela ,daca ne mai contrazicem mult incepem sa semanam cu fariseii care stiau foarte bine litera legii dar o aplicau fara iubire ,cu fatarnicie.
Acum ne aruncam si in afirmatii gratuite ,jigniri cand stiti foarte bine ca sora Florentinei are duhovnic care i-a dat binecuvantare.
Ele sunt mucenice oricum ,poate si pt simplul fapt de a merge la biserica sunt prigonite nu neaparat pt oarece milostenii.Nu stiti cum lucreaza cel rau ?
Eu sunt de parere ca aveti multe lecturi duhovnicesti ,dar daca v-ati ruga mai mult si ati citi din psaltire ati vedea altfel aceste situatii.
Poate adevarul e pe undeva la mijloc ,dar eu cred , ca odata deschis acest subiect catre sotul ei ,ajutorul dat de sora Florentinei parintilor va fi interzis total.