View Single Post
Vechi 29.12.2014, 14:05:36
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Acum am observat; eram logat, dar nu in fata computerului. Pe cinstea mea, daca unii dintre cei de aici sunt adulti pe bune; modifica textul altora, casa isi duca razboaiele lor personale.
Cristiboss, cum iti scrisei si pe privat, la mine marlania e o exuvie; e mai bine sa pari badaran, decat sa fii vulnerabil; insa pariez ca esti in Leu; ai un orgoliu enorm, si o impulsivitate pe masura.
Nu ca Ioan Cezar nu ar scapa din cand in cand cate o perla de atitudine. Dar, ce observ, e ca ai intodeauna un spirit de lider justitiar. :)) Recunosc, nici eu nu ma opresc in a scrie printre rinduri ca, de fapt, tare mi-ar conveni nimicirea reciproca, si fizica si ideatica, a tuturor religiilor si filosofiilor, si ideologiilor, ca sa stam odata linistiti, fara "iluminati", "profeti", "ideologi", "scientisti", care distrug natura si pervertesc omul cu polutiile lor mentale.
Sincer, o lume detehnologizata, si fara clase, in care toti suntem iar putini, vanatori/pescari/culegatori/cultivatori, si suntem iar in genunchi, speriati, in fata Creatorului, si bratului Sau, Natura, cu un minimum de dogme, si mai ales fara aglutinari majore de populatie si vartejuri de idei in capete si ambitii in inima, ar fi exact in ce cred, de fapt.
Acum? uite, la obiect, ma uit la voi/noi toti: vartejul "aliantelor" si "mezaliantelor", ironiilor, lingusirilor, magariilor pe forum, care ne cuprinde pe toti, oameni cica seriosi, unii cu urmasi de varsta mea.
No, iar imi vine sa o zic in stilul vecinilor mei de la Parazitii, si cu greu ma opresc.
Nu va puteti/ne putem opri?!
Va dati seama ca infectii aia de psihologi ai sereiului sau eneseiului, sau siaeului, sau altor gunoaie de organizatii oculte sau militaroase (pentru mine, insasi ideea de organizatie e un gunoi, fie-mi iertata precizarea) se prapadesc de ras, vazand ca derbedeul de gimnaziu din oricare din noi e mai degraba o larva intepenita ca neotenica, decat o saminta care rodit glorios un arbore implinit.
Si unii ca anumiti dintre noi sa apere o credinta, oricare e ea?
Uite, de aia prefer sa fiu undeva prin preajma sedevacantismului, ca sa nu ma aglutinez cuminte sub acoperisul nu stiu carui grup, intretinind idiotenia asta sociala, care nu lasa copilul rautacios din noi sa intimpine alchimia implinirii adulte, ci sa ramaina acolo, un vesnic carcotas individual.
Habar nu am de psihologia-pe-bune, ca maestrul Ioan Cezar; probabil ca, strict stiintific, ce am scris e de tot rasul. Dar merg mult pe empiric, si asta e ce simt si vad, si nu imi place.
Pe onoarea mea, parca as fi in cincea, cu formari si dezbinari de gasti, cu batai si meciuri dupa ore, cu vamuirile date de larvele tuciuriilor, ce ne asteptau afara, etc. Doar ca, de fapt, vremurile de acum sunt chiar dezastruoase, iar aici nu e lumea copialriei, ci un forum cu pretentii, dar care e plin de postari bizare si oglindeste trairi de tot rasul.
Dixit!
P. S. Mi-e lene sa editez textul, ca sa elimin greselile de tastare. Editati-va voi comportamentul, care se simte cu Lucillia sp. pe devla.

Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 29.12.2014 at 14:15:29.
Reply With Quote