View Single Post
Vechi 06.01.2015, 14:58:38
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexdu Vezi mesajul
Cum ne putem pregati de o eventuala criza economica majora?
Am cativa bani pusi deoparte intr-un cont in banca la termen 6 luni dar dobanda este foarte mica 2.7%.
Este posibil sa dea banca faliment si sa imi pierd banii?
Este bine sa ne facem provizii?
Cum sa ne pregatim daca este posibil sa ne pierdem locul de munca si banii sa isi piarda valoarea?
Cum sa supravietuim unei crize majore si pe termen lung?

Doamne, ajută!
Cumpără o garsonieră confort 2-3 sau o cameră de cămin sau o casă veche la țară cu teren mare și lasă pe cineva să locuiască acolo. Astfel vei avea un bun care nu-și pierde valoarea și comoară în cer în același timp. Bijuteriile și alte obiecte de preț sînt o metodă egoistă de a-ți păstra averea.

Dar dacă vrei să scapi de duhul grijii de multe, vorba lui Efrem Sirul, ai pe cine ajuta cu banii respectivi. Dobînda va fi mult mai mare decît cea a băncii, dar treaba asta necesită multă credință...

Citește ce a scris Oaie care se pare că și-a făcut temele la materia supraviețuire. Atenție în special la apa fără de care nu poți trăi, oricîtă mîncare ai avea depozitată. Doar dacă nu mănînci absolut nimic (post negru total) e posibil să reziști maxim 10-12 zile, însă dacă te hrănești trebuie să te hidratezi în cel mult o zi sau pe acolo.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote