PARDON, JE NE SUIS PAS CHARLIE :
https://bucovinaprofunda.wordpress.c...phemie-pardon/
-"Charlie H. sunt extremisti de stanga, blasfemiatori, anti crestini, anti religie, anti clericalisti,
Mă mir cum unii s-au declarat bulversati de sangele rece si cruzimea executorilor arabi. I-as intreba daca nu au fost bulversati de sangele rece si cruzimea blasfemiatorilor “jurnalisti” care in aceeasi publicatie abjecta il sodomizau grafic pe Dumnezeu
In antichitate daca un om palmuia statuia imparatului, atunci el putea fi condamnat la moarte, delictul se numea crima de lezmajestate. Dar aici este vorba de Dumnezeu , nu de un om.
Daca face o caricatura cu mine, da, il rog sa imi faca una si din profil, eu sunt o caricatura, dar… Dar! Daca face o caricatura Dumnezeului meu, il pocnesc crestineste, sa-i sara mucii pe pereti.
Daca in România ar apărea așa blasfemii in vreo publicație și justiția nu i-ar sancționa, nu m-aș supăra dacă niscaiva ciobani i-ar ciomăgi des și indesat pe autori pentru o mai bună ințelegere a weltanschauung-lui românesc și a libertății de expresie a lemnului de fag pe os de neam prost. Pardon!
PS: As fi foarte curios dacă publicația blasfemică CH a publicat și caricaturi blasfemice antievreiești, antitalmudice, antiholocaust. Sau se temeau să nu li se taie finanțările… Asadar totul se reduce la lucrurile simple: banii, viața sau mustața . Am zis!"