Parintele acela e ca si cum ar apare cineva in uniforma de politie sau armata, si ar spune " eu nu tin de armata sau de politia romana, ci de o armata/politie independenta" :P...
Faptul fizic al curgerii mirului, apei, sangelui, etc dintr-un obiect sfant, desi este un fenomen bizar, neobisnuit, nu este insa un miracol in sine, ci eventualele efecte ale lui asupra credinciosilor ar putea fi...
In acea emisiune poate nu a fost chiar o batjocorire intentionata a bisericii si a celor sfinte, insa am vazut o alta ( am intors capul fara sa vreau) in care 3-4 indivizi imbracati in vesminte preotesti dansau rap pe o parodie in care sustineau cum ca slujitorii bisericii nu s'ar uita la tine daca nu le dai bani...in fine, ceea ce ma uimeste este ca acei indivizi au dat bani grei ( banuiesc ca sunt scumpe vesmintele ) doar ca sa faca o asemenea mizerie..nu stiu, dar cred ca ar trebui interzise asemenea manifestari...
Mai era o caricatura azi in care slujitorul bisericii era denumit " parazit social" pt ca nu plateste taxe si impozite...acum ma intreb eu : daca si eu si preotul avem in mana acelasi salariu net, cu ce ma afecteaza pe ,pe mine ca angajatorul meu plateste impozite si al lui nu???
|