Citat:
În prealabil postat de georgeval
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Citat:
În prealabil postat de ancah
Incepe sa se contureze antihristul in fata ochilor noastri: aparent bun, dar rau pana-n maduva oaselor; aparent va respecta libertatea omului, dar in realitate il va inlantui cu patimile, facandu-l rob. Aparent va respecta credinta, dar in ascuns va fi dusman de moarte crestinilor.
|
Exact Anca, asta am vrut sa arat si eu, sa trag un semnal de alarma. Un semnal oare inutil ?
|
Cutremurator. Poate ca Legea cultelor nu le va permite. Satanismul poate fi o religie? Religie in sens larg inseamana o experienta a sacrului (M. Eliade). In satanism nu stiu ce poate fi sacru.
|
Da George, uite spre ce ne indreptam ! Suntem putini in fata nelegiuirilor si fara de legilor si ma cutremur la gandul ce va sa fie si cat de greu ne va fi. Sper din tot sufletul ca Bunul Dumnezeu ne va intari la cate vor veni asupra noastra. Ma cutremur vazand ca minunea de la Iordan nu s-a mai produs, ca semn al nelegiuirilor ce s-au inmultit, far de precedent. Ne-am intors fata de la EL ! Nici nu vreau sa gandesc in sens invers ,ce va sa fie atuncea pentru noi.