View Single Post
Vechi 12.01.2015, 13:43:56
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Sa vedem acum daca tine Dumnezeu cu noi, se pare ca vom avea cheltuieli mai mari decat am prevazut cu amenajarea noii locuinte, si nu se stie daca ne mai raman bani si pt sfestanie...acolo e zona mai de fitze, nu cred ca de la bisericile din zona fac preotii servicii gratuite, mai ales pt noii veniti...se presupune ca cine si-a cumparat acolo are posibilitati...( noi am gasit superocazie, cu vreo 10000 sub pretul zonei, altfel nu ne-am fi atins...si sincer, nici nu merita, dar uite ca am facut bine, ca daca luam altceva mai scump, chiar nu mai aveam bani de loc de reparatii, ramaneam cu gauri in pereti si tevi ruginite....)...si acum, sa vedem, gasesc eu un preot care sa imi faca sfestanie fara bani, daca nu o sa mai am sau nu o sa-mi mai permit sa ii dau 50 de lei sau cat se da? Daca as fi mai veche in parohie si ne-ar sti, ar fi altceva, dar asa, nou veniti...de e ne-ar face favoruri, ca poate nici nu ne mai vede pe la biserica? Nici nunta sau botezul nu cred ca mi-as permite sa le fac la biserica aceea, decat daca ar gasi al meu un nas tot asa cu fitze care sa insiste ca vrea acolo.... ( nu cred ca tinem de aceeasi parohie cu soacra-mea, dar totusi fiind aproape, poate dansa e in relatii mai bune cu parohul ei si l-ar putea aduce si la noi, dar nu chiar free, si nu stiu daca are voie sa treaca linia.de demarcatie...mai imi ramane doar sa insist pe langa parintele meu...tot asa, daca indraznesc, daca are voie sa iasa din zona lui, daca nu au ai mei nimic impotriva....sau se va intampla exact cum spune parintele Arsenie Boca, sa nu avem parte de casa pentru ca am trait in pacat atata vreme? Ma gandesc ca totusi daca era asa, nu ingaduia nici sa ne gasim locuinta....sau ne-o arata doar ca sa vedem ce pierdem pt ca nu suntem asa cum trebuie???
Reply With Quote