View Single Post
Vechi 12.01.2015, 14:27:50
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Pai ai rugaciunea, spovedania, impartasania, si nu in ultimul rand pe Hristos.
O ai pe Maica Domnului.
Ai un arsenal vast cu ajutorul caruia sa te lupti cu fortzele intunericului.
Il poti bate pe drac de-i sar capacele.
Foloseste-le.
Io nu pot sa ma bat cu dracii, si nici nu trebuie, numai Dumnezeu si ingerii pot....
Mie insa mai frica mi-e de oameni, si cu oamenii chiar trebe sa ma bat, desi mi-e frica.....ca sa nu mai zic ca mi-e frica si de proprii demoni, propriile patimi si neputinte, slabiciuni omenesti....
( daca eu nu pot sa tin o zi de post pana la capat ca ma doare stomacul...cand ar trebui sa multumesc lui Dumnezeu daca mi-ar fi rau sa nu pot manca nimic, pentru ca ma supune la nevointe...va dati seama ca daca m-ar ameninta tatal si rudele ca imi iau copilul daca il mai duc la biserica...o sa fiu nevoita sa ii vorbesc in secret despre asta, si cu ce-o mai auzi si pe la scoala, va decide singur cand se va fac mare daca vrea si el sa mearga sau nu...ca daca ma razboiesc cu ei si ramane pe mana lor exclusiv, il vor invata ca credinta e un lucru rau...chiar daca o sa-l mai vad in vizita, si o sa ii mai spun una-alta,dansii vor incerca sa-i scoata din cap, ii vor spune ca-s nebuna si canu sunt o mama buna si l-am parasit, neacceptandu-le conditiile ca sa raman langa ei...)

Last edited by fallen; 12.01.2015 at 15:32:54.
Reply With Quote