View Single Post
Vechi 12.01.2015, 16:58:56
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Deh, si mereu cand vedeam alte proaspete sau viitoare mame facandu-si mii si mii de griji nerealiste, ziceam ca eu nu o sa fiu asa paranoica, cel putin in privinta sanatatii, ca ne fereste Dumnezeu... dar se pare ca nu scapam nici una de asemenea incercari...cred ca ar trebui sa fie si duhovnicii mai intelegatori cu noi pt greselile si pacatele pe care le mai facem, avand in vedere ca suntem mai susceptibile la ispite ...( scria una ca a avut o sarcina atat de toxica incat numai putea manca nimic, se chinuiau asistentele sa- i mai puna perfuzii, incat nu o data si-a dorit " sa puna capat sarcinii si chiar propriei vieti"....)

Cu postul, om mai vedea ce-o mai fi pana atunci ( inca n am ajuns la control, am fost sapt trecuta intr-o dim, si nu am reusit sa ma vad cu dr pana a tb sa plec sa serviciu, m-a chemat din nou miercurea asta, sper sa fie bine); cand va incepe Postul mare, vom vedea, daca imi doresc verdeturi si imi face rau carnea ( cum se intampla d obicei in posturi, chiar si acum inainte de Craciunul asta care-a trecut), vom manca verdeturi....acum pur si simplu nu pot, am stomacul iritat, chiar si in ajunul Bobotezei, a trebuit pe seara sa mananc o jumatate de iaurt ca ma durea stomacul de foame....iar vineri am mancat de post, toata ziua, dar seara tot asa inca imi era putin foame, si a mancat al meu pateu si crenvusti, si am vrut si eu...si mai am o chestie, mi-e sila cam de tot ce am avut pe masa la Revelion, afara poate de cartofi ( porc, somon, peste afumat, salata boeuf, si, culmea, chiar si avocado si rucola :)), cred ca am facut indigestie pe fond psihic :)....
Reply With Quote