View Single Post
Vechi 12.01.2015, 22:32:40
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun ,sa fiti sanatosi amandoi/amantrei :)

Acum ca esti insarcinata trebuie sa intelegi ca nu prea mai poti sa mananci orice prostii-cum vad ca scrii : pateu,cremvursti

Cremvurstii ,parizerul si salamul sunt facute din ligamente,oase,organe,stomac si alte pielite,tocate frumos si tinute intr-o saramura chimica de nitriti care le face sa adere intre ele,facand amestecul omogen.Dupa asta se adauga mai multe chimicale:coloranti si potentiatori de aroma pt a le da gust,miros si culoare apetisanta.
Stiu majoritatea oamenilor poftesc la mirosul"afumat"al acestor produse...daca este asa,cumpara-ti o sare de bucatarie afumata si ai rezolvat problema(sare de mare care se tine pe fum de lemne).

Pateul,margarina,bauturile carbogazoase,conservele",iaurturile" dulci si semipreparatele nu trebuie sa faca parte din viata niciunul om mai ales din stilul de viata al femeii insarcinate!

Multi zic ca pot manca orice ca are Domnul grija de ei...asta este echivalentul cu a tine o grenada activa in maini provocandu-l pe Domnul!
Dumnezeu te ajuta dar nu si cand stii consecintele si totusi iti imaginezi ca tu esti mai deosebit si toate treburile astea pe tine te vor afecta in mod diferit!

Chestia asta cu acidul folic are o origine mai noua,poate ca am ajuns atat de slabi trupeste incat nici reproducerea nu se mai face cu una,cu doua.
Asta imi aminteste de idea unui film SF in care omenirea devenise atat de rea incat Dumnezeu luase de la ei darul procreerii,nu se mai nasteau copii.

Ps-as vrea sa-ti botez dar suntem prea departe :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote