Subiect: AUTENTICITATE
View Single Post
Vechi 22.01.2008, 19:03:38
corbu corbu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.01.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesis
Citat:
În prealabil postat de Raducu21
Parintele Cleopa,intrebat fiind cu referire la ascultarea slujbei la radio sau TV,a spus ca nu este bine,este pacat,este batjocura de cele sfinte!Sa luam aminte,sa nu cadem si noi in pacaleala asta venita de la vrajmasul!Radu
Nu este pacaleala de la vrajmasul. Ah, deci o persoana batrana care chiar nu poate merge pana la biserica si sa stea acolo in picioare, sau pe scaun si asculta slujba la radio sau la televizor face pacat, vrei sa spui??? Eu nu cred asta.

Sau cineva care este in afara tarii si nu are biserica unde sa mearga face pacat ca asculta slujba la Trinitas? Sau cineva care trebuie sa mearga undeva si este in masina...sau cineva este invalid, sau cineva este bolnav, sau cineva are copii foarte mici, sau are pe cineva care trebuie ingrijit la pat, sau este la serviciu, sau...sau..sau...

Difuzoarele au si ele un rol. De multe ori bisericile sunt prea pline si sunt oameni care trebuie sa stea afara ca nu mai este loc inauntru. Sau sunt oameni mai surzi. Sau biserica pur si simplu nu are o acustica foarte bine si nu se aude in spate...

Eu ma bucur ca Trinitas se poate asculta pe internet cand sunt in afara Romaniei. Mi se pare un lucru foarte, foarte bun. Nu, nu inlocuieste sa fii la biserica, dar e mult mai bine decat nimic.

Eu cred ca biserica ar trebui sa foloseasca tehnologia mult mai mult. Mai repede se ajunge la unii tineri pe calea internetului, decat eu stiu pe ce alte cai.

Dar da, dac din lene nu mergi la biserica si zici ca compensezi ascultand la radio, este rau.
Pana la urma, un bun crestin asculta slujba de acasa, din masina, sau pe net? Nu stiam ca slujba religioasa e program de divertisment sau stiri.
Reply With Quote