Subiect: ATEISMUL
View Single Post
Vechi 22.01.2008, 20:26:48
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
In seara asta venind cu metroul de la serviciu, mi-am aruncat privirea pe un ziar al unui calator si stupoare, pe doua pagini era scris cu titlu de glorie, ca satanistii se reunesc la Constanta pentru a se alcatui in religie- cult si biserica. Ministerul Cultelor si-a dat avizul, asteptand cei minim 22000 de sustinatori pe lista, specificandu-se ca daca toate documentele sunt aprobate, acestia chiar au dreptul la subventii de la stat. Ateii ca atei dar iata ca raul insusi cere sa intre in legalitate.
Alta sursa in afara de ce ai citit in ziar exista? Nu vreau sa te contrazic, pentru ca habar nu am daca se reunesc sau nu. Dar mi se pare cam ciudat o intalnire a satanistilor la Constanta, si mediatizata pe deasupra. Si mai ales, daca Ministerul Cultelor si-a dat avizul, inseamna ca religia/cultul respectiv ar trebui sa aiba o baza.(unde biblia lui Lavey iese complet din discutie, daca vorbim de legalitate). Sunt curioasa in ce mod se va imbina satanismul(si aici ma refer la cel traditional) cu legea :rolleyes: de asta mi se pare cam suspect
Reply With Quote