View Single Post
Vechi 15.01.2015, 14:07:08
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Asta este problema voastra,a celor din Romania;eu aici am invatat lectia ca trebuie sa-i iubesc (macar sa-i accept pe toti oamenii)ce fac ei cu libertatea lor nu ma priveste,trebuie sa le respect libertatea avand grija in acelasi timp sa ma ingrijesc de sufletul meu.
Yasmina, iartă-mă, dar dovedești tocmai contrariul. Sincer, chiar mă surprinzi. Relaxează-te, dicutăm, schimbăm opinii. Fiecare dintre noi greșim, într-un fel sau altul. Încearcă să ne accepți așa cum gândim pentru a ne demonstra că ți-ai învățat lecția. Viețuim în comunități cu mentalități diferite și poate de aici apare și mica neînțelegere. Apropo, cum comentezi arestarea umoristului francez Dieudonné: http://jurnalul.ro/stiri/externe/umo...do-683547.html Unde mai libertatea de exprimare trâmbițată în acel marș de la Paris? Nu observi subiectivismul occidental în interpretarea libertății?

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Evident ca exista diferente intre culturi si educatie,dar ele nu pot fi nivelate cu ajutorul armelor si a terorii.
Aici e problema ta. Ai ce ai cu teroriștii de parcă cineva de pe forum le-a făcut statuie. Teroriștii din cazul de față sunt "rodul" războiului întreținut de Occident în frunte cu SUA, Anglia, Franța și alte țări dezvolate și "civilizate". Au ajuns la un asemenea nivel de civilizație încât au dat teroriști pe bandă, oameni care și-au pierdut liniștea la ei în țară de când Occidentul este prezent în zona de conflict sub semnul libertății. Îi alimentează cu arme pentru a avea motiv să-i atace. Asta e Occidentul care sub pretextul păcii și al libertății au creat războaie, teroriști, criminali.

Last edited by ovidiu b.; 15.01.2015 at 14:12:05.