Citat:
În prealabil postat de AlbertX
Ovidiu_b, incerc sa evit orice discutie in contradictoriu mai ales cu cei care au duh ortodox, deci atat cu tine cat si cu colegul de forum Ioan_Cezar. Eu fac diferenta intre parerile noastre si parerile Sfintilor Parinti si incerc sa nu le amestec atat cat pot. Daca ai observat, atunci cand postez dau de fiecare data si sursa, tocmai pentru a nu se face confuzie. Ca unii doresc sa ma acuze de "copy-paste" asta arata doar o neputinta a lor din pacate.
|
Mă bucur că te străduiești. Totuși, încearcă să înțelegi că nu putem avea aceleași opinii pentru că noi suntem diferiți și, din păcate, nu suntem una, suntem individualiști, egoiști și, deși ar trebui să vedem același lucru, fiecare avem modul nostru particular de a înțelege lucrurile. Am observat că ceea ce nu-ți convine îi pui etichetă, deși, ceea ce tu considerai nepotrivit mie mi-a folosit.
Încearcă pe viitor să nu mai gândești atât de individualist. Lasă-i și pe alții să-și spună punctul de vedere chiar dacă nu e "potrivit". Nu e onest ca într-o argumentație să pui etichete pentru a denigra persoana. E doar în defavoarea ta.
Dacă noi l-am vedea pe celălalt ca fiind înalăuntrul nostru, ca fiind parte din noi, atunci nu am mai da curs dezbinării.
Dezbinarea nu aduce folos, ci numai pagubă.
ps: te rog, primește acest mesaj ca pe un sfat frățesc. Aș fi tare bucuros să putem continua dialogul chiar dacă avem păreri diferite. Iartă-mă.