View Single Post
Vechi 18.01.2015, 20:40:19
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Wryetui Vezi mesajul
Nu ii vina mea ca tu stai inchis in casa, eu sunt intr-un liceu cu oameni si cu prieteni unde ii normal sa vorbim despre anumite lucruri,
Asta am inteles. Am inteles si ca ai carente mari de cunostinte si ca nu cauti informatiie acolo unde trebuie. Nu cauti ordinea fireasca a lucrurilor: cunoasterea si apoi lansarea in dezbateri de diferite teme.
Citat:
asa ca nu face afirmatii lipsite de cunoastere asupra vietii mele
Hmm... am spus ca sunt doua variante: prieteni imaginari sau discutii pe teme care te depasesc. Si tu recunosti ca te depasesc prin postarie tale. In acelasi timp nu incerci sa dobandesti cunostintele de baza pe care trebuie sa le detina orice crestin si anume cele cu privire la ceea ce invata Biserica.

Citat:
comentarii rautacioase
Asta este un punct de vedere. Si este punctul tau de vedere in conditiile in care nu vrei sa accepti ca ar trebui sa iti incepi cautarile de altundeva.

Citat:
care si asa nu ajuta problema despre care am discutat
In principiu este bine sa nu ajuti problemele.
Si totusi, daca este sa raspund pe topic: este o difereta colosala intre "Dumnezeu ca produs cultural" si invataurile lui Hristos. In timp ce in cazul culturii accentul se pune pe creatie, in cazul religiei se pune pe spititualitate. Cultura poate sustine spiritualitatea si invers, dar cele doua nu se pot confunda.
Citat:
posturile tale nu m-au ajutat niciodata,
Dar ai incercat sa le intelegi? Te-ai gandit ca poate nu cauti ce trebuie, unde trebuie?
Citat:
sunt doar comentarii rautacioase care imi spun "vezi-ti de lungul nasului")
Poate ca nu sunt doar comentarii rautacioase si ca ar trebui intr-adevar sa iti vezi lungul nasului.