Citat:
În prealabil postat de MariaB
Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga
MariaB-eu stiu ca in rai nu arde nimeni ci numai in iad este focul vesnic!
|
am inteles
consideri ca, daca este vorba de o curatire in Purgatoriu, inseamna ca este o bucata de Iad
totusi, curatirea acesta nu este de pacate (asa cu se considera ca Fecioara Maria s-a dus la Templu sa se curateasca dupa ce a nascut pe Isus ...)
|
poi nu tzi-am zis ca tu crezi ca daca am facut pacate mai marunte atunci o sa ne baje la mashina de spalat automata pusa pe foc continuu? Tzi-am zis ca voi asta credetzi.... dar hainele albe cu multa stradanie se fac din pline de spurcaciuni shi tina lumeasca de ajung albe ca daca e cum spui tu, doar stai in foc shi-tzi spala focul purgatoriului hainele, ca ala o fi un foc nedureros deci nu trebuie sa te temi, dar cine a zis sa te temi de ala ca doar Hristos boteaza cu Duh sfant shi cu FOC, shi ishi aduna roadele in hambarele sale iar cele spurcate adica pleava o arunca in foc, deci a lui este focul, al proorociilor shi puterilor sale shi nu exista nici-un altfele de foc, shi focul ala nu e purgatoriul ci e partea stanga, sau locul de afara unde v-a fi frigul shi scrashnirea dintzilor ca se pare ca pe deoparte e foc shi pe deoparte e frig.... deci ce vorbeshti domnia ta? ce purgator? Iar Preasfanta Fecioara Maria nu era murdara de a mers sa se curatzeasca dupa ce nascuse ci o fi respectat randuiala poruncilor, ca Iisus s-a nascut nu omeneshte ci prin minune Dumnezeuiasca... asha se spune ca s-a nascut de au scris sfiintzii shi proorocii despre Acestea...