View Single Post
Vechi 19.01.2015, 12:29:57
gardfield gardfield is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.01.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Eu am o idee care este problema ta, dar numai daca imi raspunzi punctual la intrebarile de mai sus
Iar problema ta este una clasica.
Fata nu are probleme medicale, am tinut legatura cu ea toata vara trecuta, ma suna mereu.

Am fost si pe coordonare in domeniu naval in echipe pe trei schimburi. Am inceput sa fiu ajutor apoi am trecut direct pe coordonare.In mare jobul meu: faceam vapoare. 60 de zile afara cu 10 zile in Romania timp de 6 ani.

Ceea ce nu ii explic cel mai mult: stau de vorba cu o persoana, indiferent care ar fi ea, a doua zi sigur nici salut nu primesc (si nu am o problema de comunicare sau de integrare clasica in societate), nu sunt cu nasul pe sus etc etc etc
De multe ori amintrat in vorba din nou pentru a intreba daca am deranjat cu ceva primid un raspuns gen : " esti suspect " "e ceva cu tine ce nu miroase a bine" "liniste, spunand ca nu prezint incredere" etc etc etc

Psihologul a spus ca sunt ok, nu as avea probleme de comunicare si nu as avea probeleme de integrare.

Asa am spus si eu prima data, clasic, tipic nu ma mai pot integra in societatea de unde am plecat...

Toti prietenii au disparut pe nu stiu ce motiv, pur si simplu nu au mai raspuns la telefon, nu au mai sunat....
Reply With Quote