Citat:
În prealabil postat de sophia
AlinB, dobrin7m, Cristi, Antonia si altii - as vrea sa spuneti aici sincer daca voi tineti post 40 zile.
Eu cred ca este cazul sa incetam sa judecam oamenii si puterile sau sanatatea lor.
Idei din astea cu pofta pantecelui sunt o prostie, cand nu stiti cat se nevoieste fiecare si ce probleme are.
Numai Dumnezeu ne stie. Punct.
P.S Nu este vorba de dat si gasit retete de post, sau inlocuitori, ci e vorba despre sanatate si posibilitatea fiecaruia de a se alimenta cu anumite produse.
Nu e vorba de pofte.
|
Din cauza asta,citim in vietile sfintilor ca
se nevoiau cu postul deoarece nu-I lucru usor sa stai flamand sau sa te abti de la un aliment pe care il poftesti.
Eu nu stiu in care din afectiunile medicale se recomanda carnea!!!!
Dar stiu ca in majoritatea bolilor se recomnda regim/dieta vegetariana pe cat posibil cruditati.Pana si in anemenie feripriva! Exceptie fac bolile de stomac si bila caci gastrita,ulcerul sau colita de putrefactive nu permit cruditati,citrice,nuci,miere etc
Am avut si eu dar m-am vindecat cu argila,suc de aloe si merisoare.Apoi se poate bea pt intretinere 1/saptamana tinctura de oregano sau ulei essential de oregano* diluat cu apa.
*uleiul essential de oregano sau tinctura mai este folosita si in alte infectii cu microorganisme : candida,raceala,gripa,bronsita,pneumonie,parodonto za,acnee...
Pai logic,carnea si ouale contin fier care provine din ierburile si verziturile pe care animalele le mananca,de ce atunci sa nu mergem la sursa si sa mancam direct verzituri si ierburi?
Nu am scris acest comentariu doar din spirit de contradictie ci ca sa putem intelege din alte experiente daca este posibil dpdv medical sa tinem postul!