View Single Post
Vechi 21.01.2015, 11:19:32
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Ca sa revenim la traditia ortodoxa autentica ar trebui sa avem trairea crestinilor de acum 2000 ani .Avem noi trairea aceea ?
Ai dreptate, nu avem acea trăire. Dar nu o putem avea? De ce nu o avem? Pentru că noi am pierdut acea conștiință a comuniunii, noi nu ne mai vedem ca parte din Trup, trăim individualist.

Să nu uităm că creștinii primelor veacuri au fost și ei oameni ca și noi cu păcate, și în acele vremuri erau ispite, poate mai mari ca acum, dar nouă ne place să credem că trăim vremuri grele pentru a ne motiva starea. Păi nu vrea divolul să ne dezbine? Cu atât mai mult ar trebui să ne străduim să fim uniți cu și prin Hristos.

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
La parastasul de an al unui parinte de la o manastire un domn povestea ca stie pe cineva care se imparataseste des si care are tot felul de probleme .Pentru ca sufletul omului e o taina si nu stim daca e pregatit pentru o impartasanie deasa.Ai vazut ca un medicament nu poate fi luat in orice conditii ,cu atat mai mult impartasania.
Ai dreptate, nu există o rețetă unică, nu am spus că e greșit ceva, nu am negat nimic, ci doar am adus în discuție și acest alt mod de viață, autentic.
Reply With Quote