Subiect: ATEISMUL
View Single Post
Vechi 24.01.2008, 09:58:43
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

te-ai inshelat sarmane Iustin44, ca te-a inspirat cel rau crezand ca ... cu demonstratzia domniei tale care pare ca ar demonstra ca am fost creatzi de Dumnezeu... dar cine a zis ca omul e mai deshtept ca o insecta sau o pasare? Daca e mai prost asha cum ai dovedit dumneata? Ca daca i-ar fi crescut aripi omului ca la pasari, te asigur ca cu ele n-ar fi zburat ci shi le-ar fi vopsit in toate culorile shi ar fi numarat care are mai multe pene ca sa-l puna shef shi totzi sa-l slaveasca sau le-ar fi ingrijit ca pe cea mai nepretzuita podoaba iar unii mai glumetzi shi le-ar fi retezat ca sa nu-i opreasca din caderea shi senzatzia respectiva cand ar face bungee jumping sau inot... Oricum Iustin44 crezi ca pasarile sau mushtele shtiu sa zboare daca nu le-ar invatza parintzii lor, daca duhul lor nu le-ar descoperi shi i-ar ajuta sa dea din ele cu spor ca sa nu cada ca fraierii lovindu-se de asfalt pe unde mai umbla shi pisicile sau oamenii? Iar gandacii sau insectele ai impresia ca fiindca au capul mai mic nu incape in el ganduri mai multe shi mai deshtepte ca la om? Crezi ca in marimea capului sta mintea? ea sta in inima shi in duhul/invatzatura din inima.... iar transformarile sunt demonstrate deci nu mai suntem cu sigurantza aidoma celor din vechime, in sensul ca evoluam cumva in functzie de duhul/invatzatura care ne mistuie dar chipul nostru launtric nu-l vedem ca noi ne uitam mereu la cele ce nu se schimba shi ne linishtim dar chipul care se schimba din rau in mai rau, din bine in mai bine de ala nu ne ocupam ca sa ne facem macar un gand ca ceva totushi nu este in ordine cu noi.... shi atunci constatam ca inspiratzia nu a fost urmata de 99% transpiratzie shi iarashi ne-am facut de rushine ca iar ne-am adaugat osanda shi nu mantuire de la Cel care ne ashteapta mereu neschimbat...
Reply With Quote