Subiect: ATEISMUL
View Single Post
Vechi 24.01.2008, 10:06:29
georgeval's Avatar
georgeval georgeval is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.09.2007
Locație: Valenii de Munte
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Chupacabra
Citat:
Incep sa ma intreb ce cauta ateii pe site-ul crestin-ortodox.
Chiar, fratilor, cu ce scop va aflati voi pe acest forum, care nu va reprezinta?
...pentru cultura mea generala. Multumiri anticipate!
Draga ancah, incep postarea prin a iti spune ca aflarea scopului ateilor ce se afla pe acest site, nu tine de cultura generala...
Eu nu pot sa-ti spun scopul ateilor, pot sa-ti spun motivul pentru care eu ma aflu pe acest site.In acest sens, consider ca ateii sunt persoane foarte diferite, cu foarte multe deosebiri si tocmai de aceea nu-ti pot generaliza stupid. Scopul meu pe acest forum este de a observa si a studia cat mai bine ceea ce combat, adica religia crestin-ortodoxa.Mai pe scurt, vreau sa cunosc si sa inteleg destul de bine ceea ce combat.
Este nobila intentia ta. Cred ca majoritatea ateilor, au deja raspunsuri pentru intrebarile adresate. Atunci nu inteleg unde mai este dialogul? Un ateu adreseaza o intrebare "rationala" si primeste din partea unui crestin un raspuns suprarational. Vreau sa spun ca pentru multi oameni de stiinta care cred in Dumnezeu, credinta nu este un act irational, ci suprarational.
Reply With Quote