Citat:
În prealabil postat de fallen
...atunci inseamna ca nu ma pot impartasi decat poate de Adormirea Maicii Domnului, daca nu nasc pana atunci, ca poate mor la nastere....dar daca se intampla asa si Doamne fereste moare si pruncul, se va mantui si el pentru ca m-am impartasit inainte sa nasc( asta in cazul in care s-ar naste mort sau n-ar apuca sa-l boteze, mai ales ca daca eu ma duc, ceilalti poate nu vor da importanta...dar am sa las cu " limba de moarte", si duhovnicului, si familiei, poate si preotului de la spital, daca o fi, ca in caz ca se intampla ceva cu mine, sa boteze copilul cat mai repede...)...cu toate ca nu m-am gandit niciodata ca ar fi posibil sa se intample ceva cu mine, sau cu alta femeie care naste, mai ales in zilele noastre...nici nu stiu daca ma va crede preotul daca ii spun sa ma impartaseasca pt ca nu cumva...
( personal nu mi-e asa frica de propria moarte, doar sa nu mor nepregatita, sa apuc sa ma spovedesc macar daca nu sa ma si impartasesc, mi-e frica desigur de ispitele care vin in ceasul mortii de la diavol, mai ales asupra celor pacatosi ca mine, si imi este frica de asemeni ca copilul nu va primi educatie crestineasca daca ramane cu ai lui sau ai mei...nu ca eu as fi cel mai bun exemplu, sau i-as da cea mai buna educatie, dar macar as incerca....)
|
Daca,daca,daca,daca....observi cate droburi de sare aici?
Ce atata parascovie soro? Gandeste pozitiv,pana la urma este binecuvantarea Domnului in joc,nu te bucuri?
Lasa gandurile astea,lasa-le in grija Domnului!
Si mai ales tine aproape cu duhovnicul tau(nu mi-a placut cuvantul asta niciodata,nu stiu de ce nu putem folosi parinte,calauzitor spiritual),ca noi pe forum spunem multe.
El hotareste pe cine impartaseste si pe cine nu,nu noi de pe forum! Daca ar fi dupa judecata noastra stramba si plina de invidie nu s-ar mai impartasi nimeni :D
Toate cele bune si ai grija de tine,mai mult optimism.