Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Mai oameni, daca Dumnezeu vrea sa dea opii celor care folosesc metode contraceptive, atunci pur si simplu metodele contraceptive vor esua.
|
Citat:
Asa ca daca Dumnezeu vrea neaparat sa ne dea copii, o Va face, indiferent ce metode contraceptive folosim (in afara de abstinenta totala).
|
Dumnezeu nu incalca liberul arbitru al omului. Daca omul din liber-arbitru
nu-si doreste copii, atunci Dumnezeu ii va respecta liberul-arbitru.
Problema este ca in acest caz , omul prin liberul-arbitru se interpune intre Dumnezeu si nasterea de prunci, acesta este pacat impotriva Duhului Sfant.
Si uite asa, omul prin liberul-arbitru face pacat strigator la cer.
Pacatul omului impotriva sa, este pacat.
Pacatul omului impotriva Duhului Sfant este pacat strigator la cer.
Corina, nu stiu de unde ai invaturile astea, dar te asigur ca nu sunt ortodoxe.
Citat:
Pur si simplu. Nu-s nici alea 100% sigure. Si am auzit de cazuri in care prezervativul s-a rupt
|
Asta pt ca pe langa fabrica de prezervative, trebuie sa traiasca si fabrica de
suzete, care are aceiasi actionari ca si cea prezervative.
Citat:
si cazul uni foste colege e facultae in care pastilel contraceptive au esuat.
|
Asta pt ca la N pastile, 10 % sunt rebuturi.
Dar daca tu nu vrei copii din liber-arbitru, Dumnezeu iti respecta liberul-arbitru.Insa tu ca sa nu faci copii(adica sa-ti impui propria vointa impotriva
Legilor Dumneziesti) trebuie sa folosesti metode pentru a preveni aparitia
pruncului pe lume:
- abstinenta sexuala,
- contraceptia,
- avortul
iar Dumnezeu pentru ca iti respecta liberul-arbitru te lasa sa faci ce vrei, insa aceste metode sunt pacate impotriva Legilor Dumnezeiesti.Cum scanteia
Dumnezeiasca a vietii vine de la Duhul Sfant, rezulta ca aceste metode
sunt pacate impotriva Duhului Sfant.
Insa odata cu liberul-arbitru, Dumnezeu iti da si responsabilitatea actiunilor
tale.Adica te lasa sa faci ce vrei, dar esti responsabila pentru ceea ce faci.
Atunci cand iti asumi deciziile prin liber-arbitru, tine minte si urmatorul verset
pt ca are legatura stransa cu liberul-arbitru si iti atrage atentie cu odata cu deciziile pe care
le ei, iti asumi si responsabilitatea acestor decizii:
Uite ce spune Hristos:
"
Cine este nedrept, să fie în continuare, cine este intinat sa se întineze și mai departe; cine este fara prihana sa traiasca si mai departe fara prihana. Si cine este sfânt, să se sfințească si mai departe. Iata, Eu vin curând și răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui. Eu sunt Alfa și Omega, începutul și sfârșitul, primul și ultimul
"