View Single Post
Vechi 23.01.2015, 13:49:39
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Culmea ca tocmai la oamenii grasi si neinvatati cu postul, le vine rau si lesina cand nu mananca, li se prabuseste glicemia si se declanseaza mai greu mecanismele compensatorii...si le este foarteg greu sa stea fara carne, mai ales.... eu tot mai incerc sa ma abtin macar de la carne miercurea si vinerea, si cred ca fac foarte bine...din pacate numai paine si legume& fructe ca inainte, nu mai pot, ma doare rau stomacul. Seara nu pot gati si manca nimic gatit, aseara de ex am mancat doar lapte cu fulgi de ovaz si puti a branza de vaci cu mar ras.. ( asta pt ca la pranz imi adusese mama putina varza cu mamaliguta, si mi-a placut, dar...).... oricum ma simt vinovata, cand ajunge sa ma doara, fie ca am mancat ceva ce nu trebuie, fie ca nu am mancat la timp, etc..

Ca o gluma, mi-a zis al meu sa mananc acum cat pot si cat vreau, ca pe urma...dupa ce nasc si alaptez, nu o sa mai mananc nimic juma de an ( nu stiu de ce, poate din cauza greutatii pe care o sa o acumulez?)... acum i-am zis si eu ca daca nu mi se vindeca stomacul, daca nu mananc 2 zile se gaureste de tot si raman fara el, mai mananc doar perfuzii, nici nu mai e nevoie sa fac operatie de micsorarea stomacului....
Reply With Quote