View Single Post
Vechi 23.01.2015, 15:00:51
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Albert, spre diferenta de domnul cu pasiuni orientale, eu nu am spus ca ar contine neadevaruri crase, ci am comentat,strict din perspectiva citatului, faptul ca, in opinia mea, este o analiza subiectiva. Citatele pot genera aceasta problema, daca sunt scoase din context. Ca sa evit asta voi incerca sa citesc in viitor cartea, este o promisiune onesta pe care ti-o fac. Momentan lista mea de lecturi, raportata la timpul liber de care dispus, este plina iar cartea pe care o citesc acum nu as abandona-o pt ca ma intereseaza foarte mult.Insa am pus cartea ta pe lista.

Am citit mai demult marturia acelui domn, nu m-a impresionat in mod deosebit.Am citit si marturii ale celor trecuti la alte credinte si in absolut toate exista particularitati ce tin de viata si modul de a fi al fiecaruia. Eu,de exemplu,nu m-am confruntat cu problemele cu care s-a confruntat dansul si prin urmare ii inteleg cumva decizia, raportata la experienta lui de viata, dar nu rezonez cu ea. Fiecare om se confrunta cu diverse probleme in viata si gandeste si actioneaza oarecum diferit. Ce sa zic, sa fie bucuros si sa-si traiasca credinta si Dumnezeu cu ocrotirea Lui pentru toti.Numai bine.
Reply With Quote