View Single Post
Vechi 24.01.2008, 15:54:15
nimeni nimeni is offline
Member

Data înregistrării: 16.01.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de StoicaFlorina
Citat:
În prealabil postat de C-tin
Florina, vorbeste viitorului tau sotz despre Lumina Invierii de la Mormantul Domnului.
Vezi ca sunt pe internet si filme cu aceste momente minunate.
Lasa-l sa vizioneze! Iar daca va permiteti nu ar fi rau sa mergeti de Pasti voi insiva chiar la Sfantul Mormant. Asta pt cei ce vor sa vada mari minuni ca sa creada...
Ferice de cei ce nu au nevoie sa vada minuni, ca sa creda in Dumnezeul cel Adevarat!
I-am aratat poze si chiar am hotarat ca vom merge candva cand ne vom permite, ca atunci cand va vedea o asemenea minune cu ochii sai credinta ii va spori.

Intra-adevar ma bucur mult ca acum crede, se roaga dar in sufletul meu ma simt foarte trista pentru ca daca eu spun ca Dumnezeu este unul singur si atat si ca zeitatile nu exista se supara si incep discutiile.
Eu nu il presez sa se converteasca, nu vorbim foarte des de botezul lui, pentru ca a spus ca o va face si nu vreau sa il presez. Eu doar i-am spus ca altfel nu ne putem casatori, si ca in fata lui Dumnezeu am trai in pacat.

inca o data multe multumiri pentru numele cartilor....faptul ca m-ati ajutat este foarte important pentru mine.

CrystiBoss nu am inteles ce ai vrut sa spui.
Traind intr-un mediu univeristar am cunoscut fparte multe relatii de genul asta. Unii chiar s-au iubit si au intervenit familiile. Eu iti spun sfatul meu. dragostea adevarata o intalnesti odata in viata. Iar legile "cu nu ai voisa te castoresti daca..." sunt facute de oameni. Iubirea izvoraste din divinitate. Consider ca cei care neaga acest lucru nu merita sa iubeasca si nici sa fie iubiti.
Reply With Quote